Aanmelden als judoka

In de Japanse verdedigingssport Judo leer je werpen, valtechnieken en verschillende grondtechnieken. Daarnaast leer je om op een sportieve en respectvolle manier met elkaar om te gaan. De lessen judo zijn uitermate geschikt voor de ontwikkeling van het kind, zowel op fysiek als op sociaal gebied.

Bij Westland Kodokan is er een judo aanbod voor alle leeftijden en worden de lessen gegeven door ervaren judo leraren. Verder zijn de belangrijke pijlers van Westland Kodokan:

  • Plezier in bewegen
  • Judo trainingen van hoge kwaliteit in een veilige omgeving
  • Talenten kunnen zich zo goed mogelijk (blijven) ontwikkelen

Wil je ook judoka worden of je kind aanmelden voor de judolessen?
Vraag hieronder een gratis proefles aan. Op deze manier maak je kennis met de judosport, de omgeving en de leraar.
Je krijgt voor deze les van ons een judo pak te leen!

Vraag een proefles aan!

Meld je dan aan voor een gratis proefles Judo! Je krijgt van ons een judo pak te leen en je kunt kennismaken met de sport.

Heb je vragen over het lid worden? Onze medewerkers aan de balie kunnen je van meer informatie voorzien. Ook hebben we de belangrijkste punten alvast op een rijtje gezet:

Met onze verschillende jeugdabonnementen wordt je al lid vanaf €21,- per 4 weken. Ook zijn er mogelijkheden om met het hele gezin te komen sporten waarbij de judolessen zijn inbegrepen.

De judolessen vinden plaats in de dojo bij The Gym in Monster.

De judolessen vinden plaats op dinsdag en donderdag. Bekijk hier het lesrooster voor alle lestijden.

In principe is er voor elke judoka de mogelijkheid om 1 keer per week een les te volgen. In overleg met de judoleraar kunnen talentvolle judoka’s een extra les in de week volgen.

Ook dit judoseizoen gaan we met Westland Kodokan weer deelnemen aan meerdere judo toernooien. Naast ons eigen miniteams toernooi willen we de judoka’s die hier aan toe zijn ook mee nemen naar verschillende toernooien buiten de deur. Voor sommige van deze toernooien is een registratie bij Judo Bond Nederland (JBN) een voorwaarde om mee te kunnen doen. Hoewel het niet verplicht is om lid te worden bij de JBN, adviseren wij alle judoka’s boven de 10 jaar om zich in te laten schrijven.

Klik hier om nog meer voordelen van het JBN lidmaatschap te ontdekken.

Klik hier om jezelf aan te melden als JBN lid.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Step 1 of 3

Aan welke toernooien kan ik deelnemen?

We zijn  met Westland Kodokan op verschillende judotoernooien aanwezig. Je kunt je via de website alleen inschrijven voor de toernooien die bij jouw niveau passen. Om te voorkomen dat je jezelf inschrijft op een toernooi die niet bij jouw niveau past maken we onderscheid in 4 toernooi categorieën, namelijk:

D: Eerste kennismaking met wedstrijden en recreatief judo
C: Recreatief judo / beginnende wedstrijdjudoka
B: Gevorderde wedstrijdjudoka
A: Ervaren/talentvolle wedstrijdjudoka

Je bent nog niet ingedeeld in een toernooi categorie en daarom zie je nog geen toernooien verschijnen. Gebruik de WhatsApp knop onderin het scherm en neem contact op met Melvin van The Gym.